Hva skjer med norske spilleautomater? Noe nytt snart?

Det er desverre lengen siden det har blitt en oppdatering her på automatkongen.com. Vi beklager dette og lover at det skal komme flere updates utover nyåret slik at alle dere automat-glade nordmenn får deres dose informasjon og oppdateringer på hva som skjer på spilleautomat-markedet på nett.

Faktumer desverre at det ikke skjer så mye når det gjelder spilleautomater på nett for tiden. Ifjor var det en massiv pågang med lanseringer av innovative spilleautomater som Crazy Reels, Jackpot 2000 og andre spennende nyvinninger. Det kan faktisk virke som futten neste har gått litt ut av spillutvikler-selskapene, og spesielt Net Entertainment må sies å ha ligget på den berøme latsiden den siste tiden. Videoslots gir de ut jevnt og trutt, men hva med de klassiske maskinene vi elsker?

Heldigvis så er det nylig lansert en spilleautomat som kan redde mange av oss spillelystne for en lang tid fremover. Gutta i 7red.com satt nemlig og lurte på hvordan de kunne kombinere den behagelige klassiker-følelsen med maskiner som Jackpot 2000 og Old Timer, sammen med de giga-jackpottene man kan hente på videoslots som Mega Fortune og Arabian Nights. Hva var svaret? Jo selvfølgelig; Mega Jackpot!

MegaJackpot er utviklet av selskapet Betsoft Gaming og kan kun spilles hos 7red.com og Norgesspill.com. Den kommer mest sannsynlig aldri til å kunne spilles noe annet sted så her gjelder det å smi mens jernet er varmt.

Det som er herlig med Mega Jackpot er at den føles akkurat som de gode gamle norske automatene mens den har den moderne muligheten til å vinne en gigantisk progressiv-jackpot. Det er ikke en tvil om at dette kommer til å bli en stor hit blant casinoglade nordmenn i tiden fremover.