Mythic Maiden

Mythic Maiden
Nå er september straks forbi og en ny måned står for tur. Det betyr nye spilleautomater og spennende produkter som lanseres av de ulike software-utviklerne. En av de hotteste nyhetene i oktober er spilleautomaten Mythic Maiden som leveres av Net Entertainment.

Mythic Maiden er som navnet tilsier, basert på et konsept med mytiske hemmeligheter. Den er en 5-hjuls videoautomat med 30-gevinstlinjer. Spenningsfaktoren i denne automaten ligger i freespins-mulighetene. Scatter-symbolene som kommer kan frigjøre en kiste som igjen deler ut freespins til deg som spiller. Mythic Maiden har også wild-symboler som kan gi deg en multiplier på opptil 10-gangeren!

Denne spilleautomaten er en klassisk videoslot som har alle de grafiske kjennetegnene vi kjenner fra kvalitets-produktene til Net Entertainment. Her er det fantastisk grafikk, fengslende effekter og kule animasjoner som gjelder og som fanger spillerens interesser.

Mythic Maiden kan du blant annet prøve på VeraJohn Casino når den lanseres i oktober. Ikke glem at du også kvalifiseres for deres innskuddsbonus på 100% opptil 5000 norske kroner når du registrerer en ny konto der.