Old Timer – den nye kongen av spilleautomater

SPILL OLD TIMER

Det er lansert flere nye spilleautomater det siste året som alle etterligner de gamle norske automatene. Før automat-forbudet kom så var spilleautomatene superpopulære og var utplassert i dagligvare-butikker og bensinstasjoner. Nå er de tilbake for fullt på nett og konkurransen de norske kundene er hardere enn noengang.

Tidligere var det kun Net Entertainment som tilbydde norske automater til sine kunder som Betsson, Betsafe og Unibet. Dette året dukket det plutselig opp en ny konkurrent, nemlig betsoft gaming. Sammen med 7red og norgesspill.com har de satset på å utvikle automater som er enda mer autentiske enn Net Entertainment. De har nok lykkes til en viss grad, for ting tyder på at deres ferske slots er mega-populære.

En av de nye spilleautomatene til Betsoft som har slått best ann på nett, er den gode gamle klassikeren Old Timer. 7red og norgesspill har nok truffet bra med valg av spilleautomater å rekonstruere – for Old Timer har tydeligvis vært en suksess. Under kan du se en video fra en ekte OldTimer-maskin.

Hvis du har lyst til å prøve hvordan maskinen fungerer online, så finner du en demo av automaten nedenfor. Den er 100% gratis å prøve. Det er interessant å se hvordan online-kopien er en nesten 100% skalerbar modell av sin forgjenger. Skulle du derimot få lyst til å satse ekte penger på automaten, må du registrere en konto hos 7red.


SATS EKTE PENGER HOS 7RED